ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині прикордонники затримали 22-річного турка, який прямував до Європи у пошуках роботи

|

Вчора, на українсько-польському кордоні прикордонники відділу «Нижанковичі» затримали турка, який планував порушити кордон. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДПСУ.

Інформацію про невідомого, що перебував у прикордонні на околиці одного з сіл, «зелені берети» отримали  від місцевих мешканців. Селяни повідомили прикордонникам, що бачили незнайомого чоловіка на автобусній станції, далі він попрямував в бік кордону з Польщею. До вказаного місця негайно вибула група реагування з відділу прикордонної служби.

Невдовзі чоловіка виявив та затримав дільничний інспектор прикордонників на околиці села, за кілометр від кордону. Ним виявився 22-річний громадянин Туреччини, при собі він мав власний паспорт, а до України прилетів літаком кілька днів до того. В ході перевірочних заходів співробітники прикордонної служби з’ясували, що турок мав на меті пішки перейти кордон, а в подальшому податись до країн Західної Європи в пошуках роботи.

За спробу незаконного перетинання державного кордону України громадянина було затримано, рішення по справі прийматиме суд.

Фото: ДПСУ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *