ОСТАННІ НОВИНИ

Поліцейські знайшли горе-водія, який переїхав 15-річного школяра і втік з місця ДТП

|

У Пустомитівському районі поліцейські встановили особу водія, який наїхав на 15-річного хлопця та втік з місця ДТП. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 3 липня близько 15.30 між селами Містки та Полянка, Пустомитівського району. Невідомий водій автомобіля «ВАЗ» скоїв наїзд на пішохода, 15-річного мешканця одного з сіл Пустомитівського району та зник з місця події.

Внаслідок автопригоди хлопця госпіталізовано в хірургічне відділення з діагнозом: «тупа травма живота, забійні садна спини, колінного суглобу та ліктевої кістки».

Правоохоронці встановили, що наїзд на неповнолітнього скоїв 28-річний мешканець одного з сіл Пустомитівського району, водій автомобіля «ВАЗ 21099».

Поліцейські встановлюють обставини ДТП. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий термін. Призначено експертизи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *