ОСТАННІ НОВИНИ

Львівському зооволонтеру потрібна допомога з харчами та ліками для тварин

|

Відомий львівський волонтер Ігор Сайко потребує матеріальної допомоги для своїх підопічних чотирилапих. Про це він повідомив у Facebook.

« Потрібна фінансова чи реальна товарно-матеріальна допомога. Тягнув сам, поки якийсь період була можливість. Не витягую вже знову», – написав волонтер.

За його словами, кошти передусім необхідні на такі потреби:

«1. Борг за перетримку Амура. При нагоді, цей прекрасний, цікавий, доброзичливий хоч сліпий собака, віком біля 3-4 років – шукає господаря чи опікуна. Квартира, вольєр, двір – без проблем.
2. Закінчується корм і у собак, і у котів. В т.ч., візьму натурою!:) Єдине, не сваріться, але беру вуличним щось більш-менш добре. Їм і жити, і зимувати – на вулиці. І в дощі, і в морози. Треба, щоб були здорові! З імунітетом і т.п.
3. І собак, і котів давно пройшов час згодувати антигельмінтним та обробити від бліх та кліщів. Аргументи – ті самі, що у попередньому пункті. Їм треба допомагати виживати.
4; 5; 6… Також купа потрібної дріботи і більш великих речей в планах. Котрі часто зараз впираються у фінанси. Це – залежить власне від надходжень».
Зооволонтер обіцяє надавати будь-які звіти щдо коштів.

Номер картки:
5363 5423 0506 9016 Сайко І.Б.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *