ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові виставляють на аукціон ділянку, на якій розташований стадіон

|

Місцеві жителі мікрорайону Рясне-2  вимагають зберегти стадіон на вулиці Величковського, а не продавати ділянку, на якій він розташований, з аукціону. Про це йдеться у депутатському зверненні депутата Львівської міськради Мар’яни Батюк, передає кореспондент Львівського порталу.

«До мене звернулись мешканці мікрорайону Рясне-2, які глибоко стурбовані рішенням сесії міської ради VII скликання, а саме, ухвалою про внесення змін до ухвали міської ради від 06.07.2006 № 78 «Про продаж земельних ділянок у м. Львові шляхом аукціону». В ухвалі йдеться про виставлення на аукціон земельної ділянки площею 0,4275 га (кадастровий номер 4610137500:11:015:0005) на вул. І. Величковського, 16-18», – йдеться в запиті депутатки.

Мешканці наголошують, що виступають проти такого рішення, адже на цій ділянці розміщений стадіон, який звели мешканці за власні кошти, оскільки мікрорайон не має розвиненої спортивної інфраструктури.

«Жителі Рясне-2 у своєму зверненні вимагають залишити ділянку по вул. Величковського, 16-18 за громадою мікрорайону Рясне  та передбачити існуючий стадіон у чинному переліку спортивних майданчиків. У випадку продажу ділянки з аукціону, власники ділянки вочевидь стикнуться з спротивом громади мікрорайону», – зауважує депутат.

Так, міська обраниця просить:

1) Вжити заходів для перевірки фактів, зазначених у цьому запиті та колективному зверненні мешканців.

2) Зупинити процес виставлення на аукціон та продажу земельної ділянки по вул. Величковського, 16-18.

3) Провести громадські обговорення щодо даної земельної ділянки з мешканцями мікрорайону Рясне-2.

4) Передбачити в переліку спортивних майданчиків стадіон, який де-факто розміщений на вул.Величковського, 16-18 і облаштований мешканцями мікрорайону.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *