ОСТАННІ НОВИНИ

У Бродах затримали водія, що переїхав хлопця і втік з місця ДТП

|

У Бродах правоохоронці встановили особу водія, який травмував пішохода і втік. Зловмиснику загрожує до трьох років позбавлення волі. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

В Бродівське відділення поліції 28 червня надійшла інформація про те, що близько 01.30 між селами Лучківці та Ясенів водій невстановленого автомобіля вчинив наїзд на 21-річного місцевого мешканця. Юнак отримав тілесні ушкодження і був доставлений до лікарні з переломом руки та забоєм стегна. Водій після скоєння ДТП залишив місце події.

Правоохоронці встановили, що до вчинення правопорушення причетний 28-річний житель району, який керував автомобілем «Опель Астра».

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Статтею передбачене покарання включно до обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Досудове розслідування триває.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *