ОСТАННІ НОВИНИ

Правоохоронці затримали підозрюваних у вбивстві львів’янина, тіло якого знайшли на Науковій

|

У Львові затримали підозрюваних у вбивстві 40-річного чоловіка. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури у Львівській області.

Першочерговими слідчими (розшуковими) діями органу досудового розслідування вдалось встановити особу потерпілого. Ним виявився 40-річний житель міста Львова. Вжитими заходами, а саме шляхом опрацювання слідової картини та невідкладного процесуального реагування вдалось також з’ясувати місце вчинення злочину, а також встановити осіб, які можуть бути причетні до його скоєння.

Наразі двом жителям міста Львова повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 КК України (вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині) та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення розміру застави.

У провадженні тривають слідчі дії, спрямовані для повного, всебічного та об’єктивного дослідження всіх обставин події. Зазначимо, що за вчинене злочинцям загрожує покарання до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що 29 червня 2017 року біля житлового будинку №46, що по вулиці Науковій у місті Львові виявлено тіло особи чоловічої статі без ознак життя з явними тілесними ушкодженнями.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *