ОСТАННІ НОВИНИ

Контрабанда бурштину. На Львівщині фурою намагалися провезти 50 кілограмів «сонячного каміння»

|

Сьогодні в пункті пропуску «Краковець», що на кордоні з Польщею, прикордонники Мостиського загону попередили вивезення з України чергової партії «сонячного каміння». Про це Львівському порталу повідомили у прес-служба Мостиського прикордонного загону.

Як зазначають прикордонники, його намагались провезти серед вантажу паливних гранул. Під час огляду вантажного автомобіля «Даф» у результаті аналізу та оцінки ризиків прикордонники ініціювали проведення поглибленої перевірки транспортного засобу та вантажу.

У ході спільного з представниками фіскальної служби вибіркового огляду пакунків із паливними гранулами правоохоронці з’ясували, що в середині деяких з них сховані пакети із камінням жовто-коричневого кольору, яке схоже на необроблене каміння бурштину. За кермом автівки перебував 42-річний мешканець Львівщини, який запевняв, що нічого про контрабандний бурштин йому не відомо, а вантаж перевозить до Чехії.

Для проведення повної перевірки автівки з 21 піддоном з гранулами почали розвантажувати. Наразі огляд триває. Попередньо вже знайдено близько 50 кілограм бурштину.

Результати перевірки будуть повідомлені додатково.

Фото: Мостиський прикордонний загін

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *