ОСТАННІ НОВИНИ

Зважування львівське сміття знову під питанням

|

Наразі невідомо, чи перебере на себе функцію зважування сміття Львівська облдержадміністрація. Про це повідомив заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак, передає прес-служба Львівської міськради.

«Ми зробили ваги, комп’ютерну систему поставили, але зараз я не готовий сказати, як це буде працювати. Бо оскільки повноваження переходять ЛОДА, то, думаю, вони мають приймати рішення, як вони будуть задіяні. Але місто Львів готове, все є і може працювати. Тобто технічної проблеми для ЛМР зараз організувати зважування сміття, яке збирається у Львові, GPS на машинах по місту Львову, воно працює. А як воно все буде працювати, я думаю, найближчі кілька тижнів вони покажуть», – сказав заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак.

Нагадаємо, як нещодавно повідомляє Львівський портал, львівські ТПВ будуть зважуватись на фірмі «Галич-Кабель», власником якої є депутат Львівської міської ради від БПП «Солідарність» Остап Доскіч.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *