ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові перевізник просить захисту від Садового через рейдерське захоплення маршрутів

|

Мер Львова Андрій Садовий віддав маршрути приватного перевізника у підпорядкування своєму комунальному підприємству АТП№1. Відповідну заяву поширив перевізник «Фіакр-Львів», передає кореспондент Львівського порталу.

Відтак підприємство «Фіакр-Львів» звернулося до Львівської міської ради, членів виконкому ЛМР та голови Львівської ОДА Олега Синютки, аби не допустити захоплення його маршрутів.

«Завтра наше підприємство має намір знищити міський голова Львова Андрій Садовий. Під приводом безперебійного обслуговування міста до моменту проведення конкурсу перевізників маршрути, які ми обслуговуємо, Садовий вирішив віддати своєму підприємству АТП№1 на незаконних підставах», – йдеться у повідомленні.

Водночас перевізник нагадує про дію ухвали Дніпропетровського окружного адміністративного суду, яка забороняє укладати будь-які нові угоди без дотримання вимог закону про автомобільний транспорт. Саме ці вимоги ЛМР та управління транспорту грубо порушили під час проведення конкурсу перевізників.

«Сьогодні завершується дія тимчасових угод, за якими чотири перевізники обслуговували міські автобусні маршрути. Але саме наше підприємство, далеко не найгірше з усіх, яке сумлінно виконує свої обов’язки та справно сплачує податки, Андрій Садовий вирішив знищити. Тому що завжди простіше рейдерським способом монополізувати транспортну сферу, ніж навести у ній лад та забезпечити конкурентні умови роботи», – повідомили у «Фіакр Львів».

Такі дії у перевізника називають рейдерськими і обіцяють протидіяти незаконному захопленню його маршрутів.

«Звертаємося до Олега Синютки з проханням зібати нараду з протидії рейдерському захопленню підприємства та втрутитися в ситуацію. Також ми звернулися до прокурора Львівської області та НАБУ. Ми будемо йти до кінця не залежно від злочинних дій міської влади», – заявили у «Фіакр Львів».

Як відомо, «Фіакр Львів» обслуговує маршрути №13, 17, 18, 22, 24, 30, 34, 39, 41 та 43.

Львівський портал також повідомляв, що у Львові сьогодні завершуються договори із перевізниками. Що чекає містян завтра – загадка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *