ОСТАННІ НОВИНИ

Сміттєва арифметика. Ні Садовий, ні Синютка не знають реальних обсягів нагромадженого непотребу?

|

Міська влада Львова не знає, скільки ТПВ нагромаджено на майданчиках, бо відсутня будь-яка система обліку сміття. Про це сьогодні, 30 червня, під час брифінгу заявив голова Львівської ОДА Олег Синютка, передає кореспондент Львівського порталу.

За його словами, насправді ні у ЛМР, ні у ЛОДА не знають реальних обсягів ТПВ у Львові.

«На сьогоднішній момент можемо стверджувати, що відсутня будь-яка система обліку ТПВ, які нагромаджені на території міста Львова. Насправді ні облдержадміністрація, ні, на превеликий жаль, міська влада не знають, скільки ТПВ нагромаджено у Львові, йдеться і про  накопичувальні майданчики і про так звані станції пересортування», – пояснив він.

За попередньою інформацією, як наголосив Олег Синютка, у Львові є близько 300 перенакопичених сміттєвих майданчиків.

«Вони всі обліковані у переліку, який веде департамент ЖКГ. Із позавчорашнього дня вже виписали та проінвентаризували кожний майданчик і відповідно по кожному маємо можливість відслідковувати, як вивозиться сміття», – розповів голова ЛОДА.

«Хотів би наголосити, що інформація, яка дуже часто лунає від представників міської влади не відповідає дійсності. І сьогодні ми маємо про це підтвердження. Вони не володіють обсягами залишків ТПВ на території міста», – підсумував Олег Синютка.

Як повідомляв Львівський портал, учора, 29 червня, міська рада Львова передала повноваження управління твердими побутовими відходами та усіма пов’язаними із цим питаннями Львівській ОДА.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *