ОСТАННІ НОВИНИ

Смертельну блискавку у Львові спровокував мобільний телефон?

|

У Львові досі встановлюють особу чоловіка, який загинув від удару блискавки біля озера на Левандівці. Про це Львівському порталу повідомили у Департаменті з питань цивільного захисту населення ЛОДА.

Як відомо, вчора о 14:22 у Львові на вулиці Повітряній (Залізничний район) біля озера, що належить ЛКП «Зелений Львів», від ураження блискавкою під час грози постраждало чотири особи, з них двоє дітей. Внаслідок розряду дві особи загинуло та, а ще дві було госпіталізовано до лікарні.

«Невідомий чоловік, віком близько 35 років, загинув на місці події. Його особа досі не встановлення», – йдеться у повідомленні.

Як розповіли очевидці події журналістам Zaxid.net, після ураження людей струмом відразу викликали швидку допомогу. Медики приїхали через 20 хвилин і констатували смерть 9-річної дівчинки та чоловіка середнього віку.

«Ми на шум розвернулися. Бачили, як вони всі попадали і не піднімались. Ми зразу підбігли з’ясувати, що сталося з ними. Подзвонили на «103», вони поки приїхали, то вони всі ще жили», – розповіли випадкові свідки події Ольга і Людмила.

Ще двох постраждалих шпиталізували до 8 міської лікарні. Це батько з сином. У хлопчика – сильні опіки, а в чоловіка інфаркт.

Дехто зі свідків бачив, як один із постраждалих говорив по телефону. Але наразі це не підтверджено.

«Люди відпочивали, щоби не намокнути, забігли під дерево і буквально моментально в дерево влучила блискавка. Причому розряд був досить сильний», – розповіла заступниця начальника дільничних інспекторів Залізничного відділу поліції Марта Василькевич.

Також відомо, що із загиблою дівчинкою тут були батько і бабуся. Їх блискавиця не зачепила.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *