ОСТАННІ НОВИНИ

Голова ЛОДА каже, що у прийнятій «сміттєвій» ухвалі є багато юридичної казуїстики та пасток

|

В «сміттєвій» ухвалі, яку вчора погодили під час сесійного засідання у Львівській міській раді, є дуже багато юридичної казуїстики та пасток. Про це сьогодні, 30 червня, під час брифінгу заявив голова Львівської ОДА Олег Синютка, передає кореспондент Львівського порталу.

Також він зазначив, що прийнятий документ суттєво різниться від того, що пропонувала ЛОДА. Водночас Олег Синютка додав, що поки досі не отримав повного тексту ухвали.

«Учора була прийнята ухвала сесії Львівської міськради. На превеликий жаль, сьогодні я ще не маю повного тексту ухвали. Але можу стверджувати, що вона дуже суттєво відрізняється від тієї, яку пропонувала ЛОДА…Не погодивши з нами текст цієї ухвали, напевно, в ній передбачені певні юридичні пастки чи неузгодженості. Але для нас це сьогодні не має принципового значення, тому що цю проблему вирішуватимемо не в юридичній, а в суто господарській та організаційній площинах», – зазначив голова ЛОДА.

Нагадаємо, що також під час нинішнього брифінгу Олег Синютка пообіцяв, що до середини липня Львів мають повністю очистити від нагромадженого сміття.

Нагадаємо, що також під час нинішнього брифінгу Олег Синютка пообіцяв, що до середини липня Львів мають повністю очистити від нагромадженого сміття.

Також додамо, що вчора, 29 червня, міська рада Львова передала повноваження управління твердими побутовими відходами та усіма пов’язаними із цим питаннями Львівській ОДА.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *