ОСТАННІ НОВИНИ

У Садового створюють «Інститут стратегії культури»

|

На сесії Львівської міської ради підтримали ухвалу про створення комунальної установи «Інститут стратегії культури». Про це львівському порталу повідомили у прес-службі ЛМР.

З метою організації та контролю за реалізацією Стратегії розвитку культури міста Львова до 2025 року, затвердженої ухвалою від 8 червня, беручи до уваги рішення виконавчого комітету від 7 квітня «Про ліквідацію ДКП кіноцентру «Київ», ДКП кіноцентру ім. Б. Хмельницького, ДКБ кіноцентру «Дзвін», сьогодні на сесії Львівської міської ради прийняли ухвалу про створення комунальної установи «Інститут стратегії культури».

У мерії кажуть що нове комунальне підприємство займатиметься промоцією Львова.

“Стратегія розвитку культури міста Львова до 2025 передбачає створення комунальної установи Інституту стратегії культури, яка відповідає за організацію процесів втілення Стратегії, моніторинг показників виконання та організацію процесу її перегляду. Стратегування міських установ культури (музеїв, театрів, кіноцентрів, народних домів тощо), проведення бієнале «Форум культури», реалізація освітніх програм для працівників сфери культури з метою підвищення кваліфікаційних навиків та створення нових фахових можливостей, адміністрування Фонду культури, розвиток міжнародної співпраці Львова із закордонними партнерами у галузі культури, фандрайзингу та культурної дипломатії міста, промоцію Львова в Україні та закордоном, імплементації та виконання стратегії культури…”, – йдеться у повідомленні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *