ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські митники затримали комп’ютерних контрабандистів

|

Львівські митники затримали двох мешканців Львівщини, які намагались везти в Україну комп’ютерне обладнання  вартістю майже 210 тис. грн. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ДФС у Львівській області.

Так, сьогодні 29 червня, близько 2 години, двоє 21-річних  громадян, мешканці Львівщини, легковими автомобілями  прибули  з Республіки Польща в пункт пропуску «Краковець-Корчова». Для перетину кордону  вони обрали смугу руху спрощеного митного контролю «зелений коридор», чим заявили  про відсутність будь-яких товарів, які підлягають обов’язковому декларуванню та оподаткуванню.

Під час візуального огляду автомобілів у працівників митниці виникли підозри щодо наявності в них таких товарів.  Автомобілі скерували  для поглибленого огляду товарів та транспортних засобів. Там, серед особистих речей громадян, митники знайшли відеокарти  відомих торгових марок без ознак використання. В одного з було 5шт,  іншого – 3шт. Їх загальна вартість  майже 210 тисяч гривень.

Такі дії громадян мають ознаки порушення  митних правил, передбачених статтею  471 Митного кодексу України. Товари вилучено. Справи скерують до суду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *