ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські міські депутати перетворили пральню в «Зелене місто»

|

Львівське комунальне підприємство «Крокус-послуги», що згідно КВЕДів займається послугами хімчистки і пранням, стало позичальником кредиту для рекультивації Грибовицького полігону. Відповідне рішення сьогодні, 29 червня,  прийняли міські депутати, передає кореспондент Львівського порталу із сесійної зали.

Згідно ухвали Львівське комунальне підприємство “Крокус-послуги“ визначають можливим позичальником за кредитним договором з Європейським банком реконструкції та розвитку щодо рекультивації Грибовицького сміттєзвалища та будівництва потужностей сортування твердих побутових відходів.

Так, на підприємстві проведуть державну реєстрацію нової редакції статуту Львівського комунального підприємства “Крокус-послуги“, враховуючи збільшення статутного фонду підприємства на суму 50 000 000 грн. та зміну мети і предмету діяльності підприємства.

Також депутати змінили назву підприємства на «Зелене місто».

Під час розгляду цього питання депутати запропонували створити повністю нове підприємство, що б займалося кредитом для рекультивації Грибовичів, проте міські обранці таки проголосували за ухвалу в первинному вигляді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *