ОСТАННІ НОВИНИ

У Садового вирішили віддати за безцінь 1.5 га у Львові?

|

Міський голова Андрій Садовий та його фракція « Самопоміч» планують фактично безкоштовно віддати у користування 1,5 га землі майже в центрі міста Львова. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив депутат депутат Львівської міської ради, голова комісія архітектури, містобудування та охорони історичного середовища Ігор Телішевський, передає кореспондент Львівського порталу.

google.maps

За словами Ігоря Талішевського, новим власником землі стане офшорна компанія.

«Міський голова Андрій Садовий та його фракція планують фактично безкоштовно віддати у користування 1,5 га землі майже в центрі міста Львова. Новим власником цього ласого шматка львівської території має стати офшорна компанія ТОВ «Резерв плюс», яка, володіючи буквально двома «псячими будками», претендує на величезну кількість землі – повідомив він.

google.maps

Депутат закликає не допустити «дерибану» землі, вартість якої було суттєво занижена експертами.

«Всю абсурдність позиції мера та його команди, яка неодноразово, на камеру, каже про необхідність наповнення міської казни, демонструє оцінка експертами мінімальноі вартості даної земельної ділянки – понад 20 млн грн! З приводу даного питання відбулись громадські слухання – люди категорично проти, однак для мера, вочевидь, думка львів’ян не дуже важлива. Сподіваюсь, що мої колеги-депутати не полінуються ретельно вивчити це питання та, під час голосування, стануть на захист Львова та львів’ян, а не допоможуть «професійній команді» займатись дерибаном міської землі», – повідомив він.

За даними Дивись.Інфо, ТОВ «Реверс Плюс» було зареєстроване 22 травня 2012 року. Керівником значиться Олександр Мірошник, який значиться директором ще щонайменше 6 компаній, більшісь серед яких офшорні.

Кінцевим бенефіціарним власником ТОВ значиться компанія «Геос Девелопмент ЛТД». Їй належить 100% акцій. Зареєстрована компанія на Британських Віргінських Островах. А статутний капітал ТОВ «Реверс Плюс» – 1000 гривень. Основний вид діяльності – неспеціалізована оптова торгівля.

Засновником компанії був Сергій Сидоренко, а з 29 березня 2016 року – дочірнє товариство «Росан-довіра», 30 травня того ж 2016 року засновником стає офшорна компанія.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *