ОСТАННІ НОВИНИ

Рецидивіст влаштував бійку в тренажерному залі Львова: кинув штангу тренеру на голову

|

У Львові раніше судимий у тренажерному залі побив тренера. Внаслідок інциденту потерпілий отримав тяжкі тілесні ушкодження і госпіталізований у відділення нейрохірургії клінічної лікарні. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі ГУ НП у Львівській області.

Так, у Залізничний відділ поліції надійшло повідомлення про те, що 27 червня близько 18.30 в тренажерному залі чоловік травмував тренера, 26-річного місцевого мешканця.

Правоохоронці встановили, що між потерпілим та раніше судимим 31-річним львів’янином виник конфлікт, який переріс у бійку. Під час неї зловмисник схопив металевий гриф штанги вагою 7 кілограмів та вдарив ним тренера по голові. Внаслідок цього останній отримав тілесні ушкодження і доставлений до лікарні з діагнозом: перелом лобної кістки, черепно-мозкова травма та забій головного мозку.

Попередньо вчинений злочин кваліфікується за ч.1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Розслідування події триває.

Фото: соцмережі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *