ОСТАННІ НОВИНИ

За два тижні стартує реєстрація на ЗНО для магістрів-правників

|

У 2017 році усі вступники на магістратуру за спеціальністю 081 «Право» складатимуть профільне ЗНО і лише за його результатами зараховуватимуться в університет. Проведенням оцінювання займається Український центр оцінювання якості освіти. Відтак, з 12 липня почнеться реєстрація на це ЗНО. Про це йдеться на сайті Міністерства освіти і науки України, передає Львівський портал.

Реєстрація вступників триватиме з 12 по 25 липня 2017 року. Її здійснюватиме приймальна комісія одного з вищих навчальних закладів, у якому вступник бажає брати участь у конкурсному відборі. Учасник вважається зареєстрованим після отримання екзаменаційного листка.

Для кожного вступника, зареєстрованого для участі в єдиному фаховому випробуванні, на веб-сайті Українського центру буде створено інформаційну сторінку «Кабінет вступника». Доступ до сторінки можливий за номером екзаменаційного листка та PIN-кодом, указаним у ньому.

Пункти тестування працюватимуть в обласних центрах (крім міст Донецьк і Луганськ), місті Київ, містах Слов’янськ, Маріуполь (Донецька область) та Сєвєродонецьк (Луганська область).

Вступне випробування пройде о 10:00 год. 03 серпня 2017 року. Допуск учасників до пунктів тестування триватиме з 09:15 до 09:50.

Результати будуть розміщені на інформаційних сторінках вступників «Кабінет вступника» 15 серпня 2017 року. Доступ до інформаційної сторінки – за номером екзаменаційного листка та PIN-кодом, указаним у ньому. Результати другої сесії буде розміщено 17 серпня 2017 року.

З повним відео з прес-конференції директора Українського центру оцінювання якості освіти можна переглянути за посиланням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *