ОСТАННІ НОВИНИ

З’явився текст «сміттєвої» ухвали, яку голосуватимуть у Львові в четвер

|

Міські депутати на сесійному засіданні у четвер, 29 червня, голосуватимуть за передачу функцій із вивезення твердих побутових відходів зі Львова Львівській ОДА. Відповідний текст ухвали опублікував депутат ЛМР Любомир Босаневич, передає кореспондент Львівського порталу.

Згідно ухвали, депутати нададуть згоду на поширення юрисдикції Львівської обласної державної адміністрації у частині реалізації компетенції щодо організації збирання і видалення побутових та інших відходів на території міста Львова протягом 2017-2019 років.

Окрім того, звернуться до Львівської  ОДА та Львівської обласної ради, аби затвердити спільну комплексну програму вивезення та  захоронення ТПВ з міста Львова на 2017-2019 роки.

Згідно Програми із вивезення та захоронення відходів зі Львова протягом двох років, Львівська міська рада зобов’язується:

  • Виділяти субвенцію обласному бюджету у розмірі 300 млн грн щороку
  • Забезпечити вивезення ТПВ з території міста Львів ЛКП «Львівспецкомунтранс» протягом 2017-2019 років у порядку організації  тимчасового управління, умови якого визначаються  окремим договором про спільну діяльність між ЛМР та ЛОДА.

Львівська обласна держадміністрація зобов’язується вивозити ТПВ зі Львова.

Хто з депутатів підтримає цю ухвалу, а хто ні, ми писали тут.

Нагадаємо, губернатор Львівщини запропонував Львову на два роки забути про проблему сміття. Згодом мер Львова пристав на цю пропозицію.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *