ОСТАННІ НОВИНИ

Укрпошта знижує вартість доставки відправлень у село

|

Із 1 липня Укрпошта  знижує  тарифи  на  доставку  відправлень у село для продуктів «Укрпошта Експрес» та «Укрпошта Стандарт». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Міністерства інфраструктури України.

Раніше  для  відправлень  в  село  «Укрпоштою  Стандарт»  в  межах  області нараховувалась доплата 6 грн, в межах України – 15 грн. Відтер встановлюється єдина ціна 6 грн. для всієї України.

Для відправлень  в село «Укрпоштою Експрес» в межах області була доплата 9 грн, в межах України – 30 грн. Відтепер єдина ціна становитиме 9 грн для всієї України.

«Дослухаючись  до  побажань  клієнтів  та  орієнтуючись на їхні потреби, «Укрпошта»  спрощує тарифи на доставку в село і робить їх найдоступнішими на ринку. Ми продовжуватимемо здійснювати доставку в сільські населені пункти за тарифами, які будуть  на 30-40% нижчими від тарифів інших операторів. Адже на сьогоднішній день лише Укрпошта здатна доставити відправлення в будь-який, навіть найменший чи найвіддаленіший куток країни», – зазначив в.о. генерального директора ПАТ «Укрпошта» Ігор Смілянський.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *