ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові соціальні працівники забрали півторарічну дитину у п’яної матері

|

У нетверезої матері забрали річну дитину до дитячого будинку, а жінку – до спеціалізованого мед закладу. Про це інформує прес-служба патрульної поліції Львова.

Так, учора, 26 червня, патрульні отримали виклик на вулицю Лобачевського про те, що жінка потребує допомоги поліції.

«Інспектори приїхали на виклик і побачили жінку у сильному стані алкогольного сп‘яніння із малолітньою дитиною. 28-річна заявниця повідомила, що викликала патрульних, бо невідомий їй чоловік, з яким вона вживала алкогольні напої, викрав в неї мобільний телефон. Під час спілкування із жінкою, патрульні чули щоразу інші історії про неї. Інспектори хотіли з‘ясувати, чи є якісь рідні, які б могли побути з дівчинкою, якій 1 рік і 2 місяці, допоки вона жінка не протверезіє. Матір поводила себе дуже агресивно, сусіди розповіли, що вона веде неналежний спосіб життя і в квартирі часто збираються різні компанії», – повідомляють патрульні.

Інспектори зважили на те, що дитина перебуває у небезпеці і сповістили начальника відділу ювенальної превенції, Шевченківський відділ поліції та швидку медичну допомогу. Коли усі служби прибули на місце, прийняли спільне рішення забрати дитину до притулку, а жінку госпіталізувати у спеціальний медичний заклад. Матір поводилася агресивно і не хотіла віддавати дитину та все ж дівчинку забрали у дитячий притулок, а жінку – до лікарні.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *