ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині троє злодіїв «обчистили» будинок

|

На Львівщині за пограбування групі крадіїв повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

За процесуального керівництва Дрогобицької місцевої прокуратури слідчими Дрогобицького відділу поліції Головного управління Нацполіції у Львівські області повідомлено про підозру групі з числа трьох осіб у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 185, ч. 2 ст. 345 КК України.

Зазначимо, що останні шляхом віджиму металопластикового вікна проникли в приватний будинок в селі Меденичі, Дрогобицького району, звідки таємно викрали грошові кошти в сумі 1,3 тис доларів США та золоті вироби, чим завдали матеріальну шкоду потерпілому на загальну суму приблизно 45 тис гривень.

В подальшому, під час затримання вони чинили опір та нанесли трьом працівникам правоохоронного органу, які були при виконанні, легкі тілесні ушкодження.

Наразі вказаним особам Дрогобицьким міськрайонним судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою терміном 59 діб без визначення розміру застави.

За вчинення вказаних кримінальних правопорушень зловмисникам загрожує покарання до 6 років позбавлення волі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *