ОСТАННІ НОВИНИ

Мерія здає в оренду 16 об’єктів

|

Управління комунальної власності Львівської міської ради повідомляє про намір передати в оренду 16 об’єктів нерухомого майна. Особи, що бажають отримати об’єкти в оренду, повинні до 10 липня 2017 року повідомити про свій намір, скерувавши відповідну заяву про укладення договору оренди. Заява повинна обов’язково містити пропозицію про цільове використання об’єкта оренди майже на три роки. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Заяву про укладення договору потрібно скеровувати на адресу управління комунальної власності департаменту економічного розвитку ЛМР через Центр надання адміністративних послуг м. Львова (пл. Ринок, 1, вхід праворуч, надалі – ЦНАП) або через його територіальні відділення (при районних адміністраціях м. Львова) відповідно до робочого графіку – для юридичних осіб і суб’єктів підприємницької діяльності.

До заяви додається:

Для фізичних осіб – засвідчена заявником копія паспорта громадянина України – (1, 2, 11 сторінки).

Для професійних творчих працівників – засвідчені заявником копія диплому про освіту або членського квитка члена творчої спілки.

Для юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців – витяг з єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців.

Довідка про відсутність справи про банкрутство.

У разі надходження двох і більше заяв, управління комунальної власності оголошує конкурс на право оренди у порядку, встановленому чинним законодавством України.

ZIK

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *