ОСТАННІ НОВИНИ

«Victoria Gardens» у Львові намагалися захопити рейдери?

|

В п’ятницю, 23 червня, було здійснено спробу рейдерського захоплення ТРК «Victoria Gardens». Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі комплексу.

Як зазначається у повідомленні, спроба рейдерського захоплення підприємства та, відповідно, торгово-розважального комплексу була здійснена колишнім керівником ТОВ «ФЕНІКС-КАПІТАЛ», яке є власником ТРК «Victoria Gardens».

«Група молодиків спортивної зовнішності в супроводі звільненого у грудні 2016 року колишнього керівника підприємства намагалась захопити адміністративну частину будівлі торгово-розважального комплексу та проголосити Оджаклі Айтача новим директором підприємства, надавши виписку з єдиного державного реєстру, яка була виготовлена на підставі завідомо сфальсифікованих документів про продаж корпоративних прав підприємства та усунення діючого керівництва», – пояснили у прес-центрі компанії.

Водночас у компанії наголосили, що завдяки втручанню поліції та злагодженим діям адміністрації ТРК «Victoria Gardens» незаконні дії рейдерів були припинені, а повноваження діючого керівництва підприємства відновлені.

Адміністрація ТРК «Victoria Gardens» запевнила, що наразі підприємство працює у звичайному режимі.

«Невиключеними є подальші спроби рейдерів захопити шляхом пред’явлення державним реєстраторам чи нотаріусам пакету підроблених документів, спрямованих на заміну учасників (власників) підприємства та його керівників-підписантів. Але на законних підставах єдиними повноважними посадовими особами підприємства є директор Євгеній Король та перший заступник директора Ергюль Кадем», – наголошує прес-служба ТРК «Victoria Gardens».

Також у компанії повідомили про те, що за фактом рейдерського захоплення підприємства та підробки документів відкриті кримінальні провадження і ведеться досудове розслідування.

Своєю чергою речниця поліції Львівщини Світлана Добровольська підтвердила такий факт, зазначивши, що правоохоронцям справді надійшло звернення щодо рейдерського захоплення підприємства. Наразі правоохоронці з’ясовують усі подробиці справи.

Фото: rau.ua

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *