ОСТАННІ НОВИНИ

У зоні АТО бойовики обстрілюють військових з кулеметів

|

Минулої доби у зоні АТО один український воїн внаслідок ворожих обстрілів був поранений. Про це повідомляє штаб АТО, передає Львівський портал.

Приморський напрямок. На цій ділянці лінії розмежування вчора противник відкривав вогонь по позиціях сил АТО лише один раз – одразу після опівночі бив зі станкового протитанкового гранатомету поблизу Павлополя. Про це заявив сьогодні вранці речник прес-центру штабу Антитерористичної операції підполковник Антон Миронович.

Донецький напрямок. Тут проросійські озброєні банди вчора 12 разів порушували перемир’я. Найбільше ворожих обстрілів зафіксовано у передмісті Авдіївки та на північний схід від неї – в районі Кам’янки. Саме там окупанти впродовж минулої доби, а особливо після заходу сонця, неодноразово відкривали вогонь по позиціях українських воїнів з гранатометів та стрілецької зброї. Окрім того, оборонні укріплення поблизу Кам’янки окупанти ще вдень обстріляли з 82-мм мінометів. Також по одній збройні провокації вчора ввечері було зафіксовано неподалік Луганського, що на Світлодарській дузі, та в районі Зайцевого, де проросійські незаконні збройні формування били по наших опорних пунктах з піхотного озброєння та БМП. А по українських воїнах, котрі тримають оборону поблизу Верхньоторецького, бандити вели вогонь з великокаліберних кулеметів. Там же «працював» ворожий снайпер.

Луганський напрямок. На цій частині фронту противник здійснив 10 обстрілів. Тут же загарбники найбільш активно застосовували і міномети. Зокрема, вчора, близько 21:00 бойовики щільно обстріляли наші позиції неподалік Троїцького з мінометів калібрів 120 й 82 мм. Також з 82-мм мінометів найманці відкривали вогонь в районі Щастя, Катеринівки та Жовтого. Біля Новозванівки бандити застосовували протитанкові ракетні комплекси та озброєння БМП. Поблизу Новоолександрівки – великокаліберні кулемети. А по захисниках Попасної незаконні збройні формування відкривали вогонь зі стрілецької зброї.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *