ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові госпіталізували чоловіка, що працює на каналізаційних очисних спорудах

|

Минулого тижня, 22 червня, з очисних споруд госпіталізували технічного працівника зі скаргами на погіршення стану здоров’я. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«Під час виконання виробничих завдань все було добре. Працівникові стало погано після обідньої перерви, після того, як він пообідав і пограв у настільний теніс.

Зараз ми очікуємо офіційних висновків про причину погіршення стану від медичного закладу. Ми також звернулися в Управління Держпраці у Львівській області та Фонд соціального страхування з метою створення комісії по розслідуванню цього випадку», – повідомили у ЛМКП «Львівводоканал».

«Відповідно до протоколів замірів компанії «Екозахід», у виробничих приміщеннях очисних споруд рівень сірководню, аміаку, сірчаній кислоті, шуму не перевищує гранично-допустимих концентрацій. Ми дуже ретельно ставимося до дослідження умов праці на підприємстві задля запобігання нещасним випадкам. За минулі десять років у нас не було жодного смертельного випадку на очисних спорудах, пов’язаного з виробництвом», – наголосив керівник служби охорони праці ЛМКП «Львівводоканал» Андрій Дружбляк.

У ЛМКП «Львівводоканал» зазначають, що на підприємстві регулярно відбувається фахова оцінка факторів виробничого середовища та трудового процесу із залученням акредитованих лабораторій. Зокрема останнє дослідження відбувалося у травні 2017 року.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *