ОСТАННІ НОВИНИ

Патрульні «по гарячих слідах» знайшли хлопців, які розмалювали фасад будинку у центрі Львова

|

У Львові патрульні «по гарячих слідах» знайшли хлопців, які можуть бути причетними до нанесення написів на фасади львівських будинків. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

Близько 4 години ранку до патрульних звернувся небайдужий громадянин, який став свідком, як двоє чоловіків розмалювали фасад будинку навпроти Львівської міської ради. Заявник, відзняв на відео порушників і полінувався викликати поліцію. Невідомі розмалювали декоративну сітку на будівельних риштуваннях, які закривали фасад будинку. Інспектори отримали чіткі описи заявників і вже неподалік, на вулиці Підвальній затримали двох осіб. Патрульні пояснили чому зупинили хлопців.

При поверхневій перевірці у них виявили балон з фарбою. Один із затриманих сказав, що він митець, але цього не робив, попри те, що з ними був балончик з аналогічною фарбою і руки забруднені у такий самий колір.

На жаль, заявник відмовився писати пояснення. 23-річного мешканця Дніпропетровської області та його 19-річного колегу з Сумської області доставили у Галицький відділ поліції.

Фото: патрульна поліція Львова

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *