За добу у зоні АТО загинуло двоє українських військових

|

За минулу добу внаслідок бойових дій 2 українських військовослужбовці загинули внаслідок підриву на міні, ще 3 – отримали поранення та бойові травмування. Про це Львівському порталу повідомили у інформаційно-аналітичному центрі.

Луганський напрямок

Минулої доби найбільш неспокійно було в Троїцькому, де окупанти протягом дня провели три обстріли, два з яких були мінометними. Під час них російсько-окупаційні війська випустили по позиціям українських військ майже 25 мін. Ще одна збройна провокація із мінометів відбулася в Катеринівці. На околицях Попасної, в Новотошківському та Кримському ворог відкривав вогонь з стрілецької зброї та гранатометів. У Станично-Луганському районі вчора було спокійно.

Всього за минулу добу на Луганському напрямку відбулося 11 порушень режиму тиші з боку ворога.

Таку інформацію повідомив сьогодні на щоденному брифінгу речник  Міністерства оборони України з питань АТО  полковник  Андрій Лисенко.

Донецький напрямок

Вчора епіцентром бойових дій була ділянка фронту Кам’янка – Авдіївка – позиція «Шахта Бутівка». Там бойовики шість разів відкривали вогонь з кулеметів та гранатометів різних систем. Під час одного з обстрілів Кам’янки ворог застосував міномети калібрів 82 та 120 мм. Один гранатометний обстріл також відбувся в Верхньоторецькому, а по Невельському вели вогонь снайперські групи противника. В районі світлодарської дуги вчора було спокійно.

Всього вчора на Донецькому напрямку відбулося 8 обстрілів з боку ворога.

Маріупольський напрямок

Бойові дії вчора відбувалися між 18 годиною та північчю. За цей час, противник провів по одному короткому мінометному обстрілу по Павлополю та Широкиному. Крім того, ворог ще п’ять разів відкривав вогонь з легкого озброєння по позиціям українських військ поблизу вищезгаданих населених пунктів. На інших ділянках фронту вчора було спокійно.

Всього вчора на Маріупольському напрямку сталося 7 збройних провокацій з боку ворога.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *