ОСТАННІ НОВИНИ

Сміття покидає Львів. З міста вивезли 642 тонни відходів

|

Станом сьогодні на ранок у місті залишається перенакопиченим понад 12 тис 205 тонн сміття. За попередню добу з міста було вивезено 642 тонни ТПВ, з них — 426 тонн — за угодами, які перевізники мали укладені раніше, і 214 тонн — за домовленостями, які уклали після комісії з питань ТЕБ і НС. Відтак, динаміка щодо вивезення ТПВ покращилась — вивезено на 40 тонн більше сміття, ніж продукує місто в добу, повідомив заступник міського голови з питань ЖКГ Сергій Бабак.

Відтак, станом сьогодні на ранок у місті з 1237 майданчиків житлового фонду перенакопиченими є 533 майданчики, що становить 43%. Загалом це 7 тис. 995 тонн.

Серед бюджетних установ з 221 майданчика перенакопиченими є 14 майданчиків, а це 6% від загальної кількості. Тоннаж перенакопичення — 210 тонн.

На перевантажувальних станціях перебуває 4 тис. тонн не вивезеного сміття. Тобто, загалом у місті накопичено і не вивезено 12 тис. 205 тонн ТПВ.

«Зараз тими лімітами, які ми маємо, ми, фактично, вивозимо добове накопичення. Загальна ж кількість сміття, яка нагромадилась у місті, залишається такою ж, критично великою. Від імені громади міста Львова дякуємо усім громадам, мерам міст, які пішли нам на співпрацю та надали допомогу у вивезенні і захороненні ТПВ», — зазначив Сергій Бабак, заступник міського голови Львова з питань ЖКГ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *