ОСТАННІ НОВИНИ

Беріть тварин з притулків. Топ-5 дивовижних собак, що чекають нас вас у львівському «Милосерді»

|

У львівському притулку «Милосердя» проживає багато собак, яким шукають нову люблячу сім’ю. Деякі вже втратили надії, дехто ще новенький ,проте всі однаково заслуговують на щастя, повідомляють у притулку. Відтак, публікуємо топ-5 цуценят та собачат, для яких саме Ви можете стати новою родиною.

Мухтар

Мухтар – неймовірний пес. Він навіть знає деякі команди, слухняний і дуже людинолюбний. Він породистий. ТАК! Мухтар вівчарка. Так, на таку породу багато бажаючих.

До Мухтарчика навіть почали приїжджати люди. Перший раз познайомилися, другий раз знайомство продовжилося на прогулянці в лісі. Мух проявив себе у всій красі. Він і на повідку ходить відмінно. Але … люди більше не прийшли до нього. Дали надію і пропали … шкода … Але ми продовжуємо показувати вам Мухтара, в надії, що хтось СПРАВЖНІЙ приїде і усиновить цього чудособаковівчара.

Але попереджаємо відразу, що ми не віддаємо його на охорону підприємств, на ланцюг, безвідповідальним. Людей, ласих на породу і не помічають при цьому саму душу собаки – просимо не турбуватися теж! І не ображайтеся за таку категоричність.

Володимир Великий

Він маленький, але в притулку його назвали ВОЛОДИМР ВЕЛИКИЙ. Чому? Тому що саме на вул. Володимира Великого його знайшли. Де він жив і хто був його господарем, невідомо.
Пошуки попереднього господаря не дали результатів.  Отже ми шукаємо для цього песика нову сім’ю.
Характер – золотий.
Зовнішність – красунчик.
Ріст – “метр з кепкою”
Вік – у самому розквіті сил!
Кастрований, вакцинований.

Чак

Цього таксіка (ми його назвали Чак), помітили небайдужі люди 16.06 біля дороги, недалеко від Оброшино. Собака не вставала на задні лапи. Опитування місцевих жителів нічого не дав, сказали, що не знають, звідки він взявся… Спасибі хлопцям, що не залишили тварину в біді, забрали, але, на жаль, могли тримати тільки до вечора.

Ми його забрали і визначили на платний стаціонар в ЛКП «Лев». Зробили рентген. хребет цілий, переломів немає. У нього розрив зв’язки задньої правої лапи і проблеми з очима. Після лікувальних процедур, він піднявся і почав ходити, але лікування зв’язок – це питання не одного дня.

Проплатили ми його зміст по п’ятницю включно, і зараз нам дуже потрібна допомога. Сподіваємося, що може відгукнуться його господарі, але шукаємо для нього зараз перетримку, або може відразу новий будинок.

Хлопчик 5-7 років, дуже спокійний, і дуже сумний. У притулок його ну ніяк не можна ….

Домашній такс

Ще один таксік, якому терміново потрібен новий будинок. 8 років, домашній, слухняний, вихований.

Віддається по сімейним обставини, люди змушені піти на такий нелегкий для них і собаки крок.

Ми намагаємося знайти йому новий будинок, і дуже не хочемо, що б життя він провів у притулку …

Булочка

Привіз водій хлібної машини. Передав у коробочці в якій ще крім Булочки було 20 грн (хтось дбайливо упакував і гроші, певно, на молочко).
Булочка дуже спокійна, врівноважена. Бавиться тихенько, їсть акуратно, в туалет ходить у куточку. Булочці орієнтовно місяць-півтора. Це просто чудо якесь. Дійсно такому створінню в притулку немає місця. Тому поки що Булочка на перетримці.
Шукаємо для Булочки сім’ю. Ретельно будемо відбирати, як завжди підписувати договір.

Потенційних господарів для чотирилапих просять дзвонити сюди: : 093 453 10 35, 093 658 78 20

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *