ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові завершився Всеукраїнський турнір «Lviv Open Cup 2017» з армспорту серед чоловіків

|

У Львові визначилися переможці Всеукраїнського турнір з армреслінгу «Lviv Open Cup 2017». Рівень атлетів у кожній ваговій категорії був дуже високий, а відтак боротьба за призові місця розгорілася дуже серйозна. Про це Львівському порталу повідомила заступник начальника управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації Оксана Вацеба.

У категорії до 63 головним фаворитом був заслужений майстер спорту з Харкова, легенда українського армспорту Дмитро Безкоровайний. У підсумку Дмитро виявився першим у змаганнях на ліву руку, але на праву руку вибороти «золото» йому не вдалося. Дмитро двічі програв Олександру Рассохіну.

Категорія 70 кг була однією з найчисленніших за складом, але це не вплинуло на якість категорії. В ній боролися чемпіони України з категорій до 65 і до 70 кг. Фаворитом турніру вважався майстер спорту міжнародного класу зі Львова Микола Бурко. На ліву руку Микола вийшов у фінал без поразок, однак не зумів утримати лідерство і здобути першість. У фіналі він двічі програв Денису Матяшу з Полтавської області, який зовсім недавно став призером чемпіонату Європи серед юніорів. На праву руку ситуація для Миколи була протилежною, у відбіркових поєдинках він програв, але зумів вийти у фінал, де двічі без зусиль здолав Дениса Бичка з Житомирської області. В цілому ця категорія запам’яталася красивою боротьбою і дуже високою конкуренцією.

Головним фаворитом категорії 78 кг на обидві руки був Михайло Гавронський, тріумфатор торішнього турніру, тоді він виграв свою категорію і абсолютну категорію на праву руку. Цього разу, Михайло також розправився з усіма суперниками і став чемпіоном. При цьому варто відзначити юніора з Тернополя Юрія Селецького, який зміг поборотися з Михайлом і був дуже близьким до перемоги.

У категорії 86 кг виступали кілька діючих чемпіонів України, і категорія була найчисленніша. Серед усіх помітно виділявся своєю силою спортсмен з Києва Сергій Паньковець, який і став чемпіоном на обидві руки. Друге місце на ліву руку посів Роман Рудницький зі Львова, а на праву руку Віталій Гайдучок, також представник Львівського армрестлінгу.

95 кг можна було назвати найбільш конкурентною категорією з усіх на турнірі. Кожен поєдинок категорії був захоплюючим і непередбачуваним. Але в ході боротьби стало помітно, що фаворитом є Ігор Пасєка. Ігор показав чудову форму, долаючи одного за іншим своїх суперників. У підсумку так ніхто і не зумів що-небудь протиставити його силі, і Ігор став чемпіоном на обидві руки.

У категорії +95 кг, взяли участь найсильніші рукоборці світу, зокрема Андрій Пушкар, Олег Жох, а також після довгої відсутності Олексій Семеренко. Олег Жох приїхав на цей турнір тільки для боротьби з супер тяжами, і навіть не брав участі в своїй ваговій, хоча на вагах в одязі показав до 80 кг. Олег без зусиль виграв в Олексія Семеренка та зміг дати гідний бій Андрію Пушкарю. Призова трійка на ліву руку – Пушкар, Жох, Семеренко. На праву руку Андрій Пушкар з легкістю розправився з усіма, поки що боротися з ним в Україні не може ніхто. Другим на праву став Семеренко, а третім Дмитро Іонов з Києва, діючий чемпіон України.

В абсолютній ваговій категорії на праву руку сюрпризів практично не було, хоча були заявлені найсильніші спортсмени категорій. Боротьба була щільною, але головний трофей забрав Андрій Пушкар, на другому місці – Олексій Семеренко, і на третьому – Ігор Пасєка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *