ОСТАННІ НОВИНИ

Негода повалила дерева у Львові

|

Шквальний вітер із грозою, який нещодавно пронісся Львовом, валив дерева на своєму шляху. Зафіксовано понад 10 випадків падіння дерев. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

Уже відомо, що сталося падіння дерева на вулиці Брюховицькій, на шляху із Рясне 1 до смт.Брюховичі. Силами патрульного патруля перешкоди усунено, рух в обидва напрямки відновлено, перешкод для руху немає.

Також зафіксовано падіння дерева на вулиці Чупринки, 57 у Львові. Ще дерева впали на дорогу на вулицях, Левицького, 15, Шевченка, 358, Замарстинівській 240.

Окрім того є повідомлення про падіння дерева на авто біля ТРК «Південного». Також дерево впало на автівку на вулиці Промисловій та Стрийській, 71.

Ще два дерева рухнули на електричні дроти. Одне дерево повисло на дротах по вулиці Лесі Українки у Львові, а у Винниках дерево після падіння на контактну мережу загорілося.

Летіли гілки на землю і в центрі Львова.

Також є інформація про зупинку руху на вулиці Керчинській, через повалене дерево, яке перегородило дорогу.

Як повідомили на «Гарячій лінії міста», по Львову зафіксовано щонайменше 9 випадків повалення дерев, є пошкоджені лінії електропередач та навіть зірваний дах.

Серед нових адрес, які ше не опублікувала патрульна поліція: Куликівська, 15а, Зелена, 149, Петлюри, 24, Зв’язковій, 4. Також на перехресті вул. Кн. Ольги – вул. В. Великого дерево впало на тротуар, а на вул. Чупринки, 61 дерево перекрило проїзну частину.

Окрім того, на вул. Конюшинній, 4 вітер зірвав дах будинку.

Також є пошкоджені лінії електропередач на Скнилівському мості, а на вул. Боднарській, 6 електричні дроти впали на автомобіль.

Інформація про наслідки буревію ще надходить, тож вона оперативно буде передаватись у відповідні служби для невідкладного реагування.

Фото: патрульна поліція Львова та Варта1

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *