ОСТАННІ НОВИНИ

Учасників АТО запрошують взяти участь у бізнес-проекті

|

На Львівщині оголосили про початок прийому заявок від учасників АТО та внутрішньо переміщених осіб на участь у бізнес-проекті. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі Львівської ОДА.

«Проект, перш за все, допомагає змінити мислення. Адже в процесі навчання учасники розуміють, що не достатньо просто шукати роботу, треба цю роботу створювати: започатковувати власний бізнес і мати змогу допомагати іншим», – наголосила керівник Західноукраїнського представництва Фонду «Відродження» Оксана Дащаківська.

«Якщо хтось думає, що бізнес у Львові перенасичений і нічого нового вигадати неможливо, можу запевнити – це не так. Треба не боятись починати власну справу», – зауважив переможець другої хвилі проекту «Новий відлік», власник підприємства із вирощування органічної ягоди Микола Стецьків.

Зазначимо, що цьогорічна хвиля бізнес-інкубатора передбачає 5-тижневий курс для  учасників, конкурс бізнес-планів, 4-місячний експертний бізнес-супровід для 15 переможців, а також – можливість отримати компенсацію частини відсотків за кредитами. На відшкодування відсотків Львівська ОДА виділяє 3 млн грн.

Аби зареєструватися, треба подати заявку за посиланням http://www.bc-club.org.ua/novyy-vidlik-3.html або телефоном: +38 (096) 458 64 26

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *