ОСТАННІ НОВИНИ

У всіх львівських садочках створять додаткові групи «на півдня» для малюків

|

Зарахування малюків, чиїм батькам прийшли смс від управління освіти ЛМР, у дитячі садки міста розпочнеться з 1 вересня. Про це повідомляє прес-служба міськради Львова.

«Повідомлення батьків щодо зарахування дітей до дошкільних навчальних закладів повинні надійти впродовж червня. На сьогоднішній день усі батьки міста Львова, діти яких можуть бути зарахованими до дошкільних навчальних закладів, отримали повідомлення про те, що потрібно принести документи до ДНЗ. Зарахування розпочинається з 1 вересня», – зазначила в. о. начальника управління освіти Зоряна Довганик.

Також вона повідомила, що місто буде відкривати групи короткотривалого перебування, куди батьки зможуть відвести свою дитину для проведення часу, виховання та навчання, і залишити протягом 4-ох годин (з 9.00 до 13.00 год або з 14.00 до 18.00 год).

«Такі групи короткотривалого перебування вже функціонували у цьому році – було 33 групи. При необхідності їх відкриваємо і в більшій кількості. У цьому році плануємо відкрити такі групи при всіх позашкільних навчальних закладах, щоб допомогти батькам знайти місце дитині для здобуття дошкільної освіти», – зазначила посадовець мерії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *