ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові затримали хабарника, який за гроші приховував порушення споживання газу

|

У Львові на хабарі затримали газовика, який під час проведення перевірок дотримання правил споживання газу організував схему отримання хабарів. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

Працівники управління захисту економіки у Львівській області спільно із Львівською місцевою прокуратурою №1 задокументували працівника одного із публічних акціонерних товариств, який у процесі проведення перевірок дотримання правил споживання газу організував схему одержання неправомірних вигод.

Здирника затримано під час одержання чергової неправомірної вигоди у розмірі п’ять тисяч гривень за сприяння в укритті виявлених порушень споживання газу та не накладення відповідних штрафних санкцій. Грошові кошти та речові докази вилучено.

Відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.368 зн.3 (підкуп службової особи юридичної особи приватного права незалежно від організаційно-правової форми) КК України.

За такі дії передбачене покарання у вигляді  позбавлення волі на строк від трьох до семи років без права  обіймати  певні посади чи займатися певною діяльністю  на  строк  до  трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *