ОСТАННІ НОВИНИ

Пікет «простих активістів» під Львівською ОДА очолила дружина Садового

|

Сьогодні, 22 червня, під стінами Львівської ОДА розпочався анонсований пікет представників партії «Самопоміч» та «простих активістів». Про це повідомляє кореспондент Львівського порталу.

Так, під стінами ЛОДА зібрались  зо два десятки людей, серед яких і дружина міського голови Львова Катерина Кіт-Садова.  Наразі вони розгортають плакати.

Водночас у прес-службі львівської «Самопомочі» опублікувала відео розмови колишньої заступниці голови Львівської облради та нинішньої депутатки облради Парасковії Дворянин з головою Львівської ОДА Олегом Синюткою, який вийшов до пікетувальників. Публікуємо діалог без змін:

  • Я знаю щонайменше п’ять випадків, коли телефонували до мерів міст і вимагали відповіді, чи забирають вони львівське сміття, чи не забирають. Ви, як голова Львівської ОДА, маєте провести розслідування, хто це телефонував. Це дуже добре спланована акція.
  • Наведіть мені цей факт і я на все відреагую.
  • Ви були вісім років заступником міського голови. Що Ви, як заступник міського голови, зробили за вісім років на своїй посаді?
  • Це не була моя сфера відповідальності.

Присутня серед пікетувальників дружина Андрія Садового Катерина Кіт-Садова зазначила:

«Я – не політик, я звичайна мама, громадянка Львова. Це місто вільних людей. Ці люди прийшли, сьогодні нас поки мало. Але ці люди є, а завтра їх буде більше. Ми не здамося просто так. Це не протест, це засвідчення того, що ми є і нами не можна маніпулювати».

Фото: Львівський портал, прес-служба “Самопомочі”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *