ОСТАННІ НОВИНИ

Небайдужих закликають допомогти вивести із коми чоловіка

|

У Львові рятують життя 42-річного Генріха Ковальчика, якого не можуть вивести із коми після токсичного отруєння невідомою речовиною.

До редакції Львівського порталу звернулися близькі постраждалого львів’янина, які закликають небайдужих допомогти врятувати життя чоловіка, який перебуває 68 день в стані коми.

«Допомоги просить дружина Генріха, Маряна Ковальчик, яка всіма силами намагається врятувати свого чоловіка та ,на жаль, у жінки не залишилося коштів навіть на щоденне лікування, тому просить небайдужих допомогти врятувати життя її чоловіка», – йдеться у повідомленні.

Як відомо із заключень медиків, Генріх наразі вже 68 день перебуває в стані коми у реанімації Львівської міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги внаслідок перенесеного токсичного пульмоніту, який уразив його легені, печінку та мозок.

“13.06.2017 року йому зробили операцію, шунтування для відводу рідини, яка накопичується і тисне на мозок. Стан трішки покращується, але, на жаль дружина Мар’яна –  в розпачі, так як розуміє, що подальше лікування залежить не тільки від організму чоловіка, але й від немалих коштів… Кожен день Генріха обходитися до 2 тис. грн тільки на ліки, не враховуючи обстеження. На лікування вже витрачено понад 240 тис.гривень, спочатку справлялися самі, але тепер вже грошей брати ніде. Тому дружина просить допомоги в небайдужих людей”, – йдеться у повідомленні.

Номер розрахункової картки 5168742202404905 (ПриватБанк) на ім’я Ковальчик Мар’яни.

Телефон дружини 096-42-91-782

Інформація про постраждалого розміщена в соцмережі Фейсбук  https://www.facebook.com/groups/govarta1/permalink/695886153938336/, а також є відеосюжет про постраждалого від телекомпанії «Львів-ТБ». ( дивитися на 11 хв 05 сек).

Для порятунку чоловіка важлива кожна гривня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *