ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині шахрай «заробив» на розмитненні неіснуючих автівок більше 600 тисяч

|

Прокуратурою Львівщини скеровано до суду обвинувальний акт відносно громадянина України, який під приводом розмитнення неіснуючих автомобілів заволодів грошовими коштами потерпілих у сумі 620, 6 тис грн. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі обласної прокуратури.

Так,  до суду скеровано кримінальне провадження щодо жителя міста Городка за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 та ч. 3 ст. 190 КК України (заволодіння чужим майном шляхом обману (шахрайство), вчинене повторно, у великих розмірах, шляхом незаконних операцій з використанням електронно-обчислювальної техніки).

Останній, у період з вересня 2016 по лютий 2017 року, зареєструвавшись під вигаданими анкетними даними на сайті auto.ria.com, розмістив оголошення про продаж низки транспортних засобів.

В подальшому, домовившись з потерпілими про купівлю транспортних засобів, заздалегідь не маючи наміру виконувати взяті на себе зобов’язання, отримав від них грошові кошти в сумі 620,6 тис грн за нібито розмитнення автомобілів.

У квітні 2017 року вказаного громадянина було затримано. Тоді ж Городоцьким районним судом йому було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Зазначимо, що за вчинений злочин зловмиснику загрожує покарання до 8 років позбавлення волі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *