ОСТАННІ НОВИНИ

Вночі на вулиці Шевченка троє грабіжників побили та пограбували чоловіка

|

У Львові патрульні затримали трьох підозрюваних у грабежі поєднаному з насильством. Про це Львівському порталу повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

Вночі патрульні отримали одночасно близько 10 викликів на вулицю Шевченка про бійку. Інспектори оперативно прибули на місце події, залучивши одразу інші екіпажі на підмогу. Виявилося, що троє осіб побили 32-річного чоловіка і відібрали у нього мобільний телефон. Потерпілий був без свідомості. Невідомі намагалися втекти, один з них сів на скутер, а двоє – пішки. Втікача на скутері наздогнали, він довго не виконував вимогу про зупинку. 19-річний юнак перебував в стані алкогольного сп‘яніння. Прилад драгер показав результат 0,79 проміле. На нього склали два протоколи, а саме за не виконання вимог про зупинку та керування у нетверезому стані.

Також, винесли постанову за відсутність документів для керування двоколісним. При затриманні інших двох учасників події, інспектори помітили, як один з них намагається заховати у стічну ринву будинку мобільний телефон. На місці події була дівчина потерпілого, яка стала свідком події. Чоловіка госпіталізували.

На місце викликали слідчо-оперативну групу. Попередня кваліфікація події за ч.2 статті 186 (Грабіж, поєднаний з насильством здійснений групою осіб). Розглядається питання про перекваліфікацію даної події на розбій здійснений групою осіб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *