ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові створять спеціальну комісію з питань монетизації пільг в області

|

У Львові створять спеціальну комісію, яка буде займатися питанням монетизації пільг. Про це сьогодні, 21 червня, під час прес-конференції повідомив голова асоціації роботодавців транспорту Юрій Шендюх, передає кореспондент Львівського порталу.

Таку пропозицію Ю. Шендюх висловив після того, як стало відомо, що з 1 липня анонсована урядом монетизація пільг на Львівщині не запрацює.

«Нам обов’язково треба скликати якусь дієву комісію, яка на нашому обласному рівні буде працювати над конкретними пропозиціями щодо монетизації пільг, які будуть направлені до Києва. Маю велику надію, що саме таким шляхом ми зможемо досягти свого. На мою думку, саме монетизація пільг зможе врівноважити соціальну справедливість. Багато хто з тих, хто сьогодні має право пільгового проїзду користуються цим правом, а є такі люди,які можуть скористатися цим право раз-два протягом року. Коли людина отримає свої кошти у вигляді інвентаризації, вона зможе розпоряджатися ними так, як їй це буде підходити»,- зазначив він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *