ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий показав свої «сміттєві» листування з головами інших населених пунктів

|

На сайті міськради Львова з’явилися усі листи-відповіді на звернення міської влади щодо прийому ТПВ зі Львова. Про це повідомив міський голова Андрій Садовий.

«Є одна “пісня”, яку організатори сміттєвої блокади Львова співають кожного разу, коли доводять ситуацію до межі екологічної кризи: “Садовий ні до кого не звертався, тому ніхто Львову не допомагає”. Щоб остаточно закрити це питання, викладаємо на сайті міської ради скани усіх відмов в допомозі від тих органів, до яких ми скеровували листи-прохання. Все що Львів просив – це тимчасовий прийом принаймні невеликої кількості ТПВ на легальні полігони за офіційну оплату.

Отож (дані лише за 2017 рік):
– скеровано звернень до обласних та місцевих органів влади – 495
– отримано офіційних відмов – 229
– не отримано жодних відповідей – 257
– отримано позитивних відповідей – 9 (частина з цих полігонів закрилась одразу після початку співпраці)», – повідомив мер Львова.

«В кожного, хто відмовляв Львову, була своя причина. Є об’єктивні причини, є політичні, є банальний страх і наслідки пресингу. Я лише хочу щиро побажати кожній громаді в Україні не опинитись в майбутньому в подібній ситуації, коли, не дай Боже, щось трапиться. В будь-якому випадку, на допомогу львів’ян ви завжди можете розраховувати», – написав у Facebook А. Садовий.

Ознайомитися з документами можна за посиланням.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *