ОСТАННІ НОВИНИ

Порошенка та Полторака просять публічно висловитися щодо долі Академії сухопутних військ у Львові

|

Президента України Петра Порошенка та міністра оборони України Степана Полторака просять публічно озвучити свою позицію стосовно «реформування» Національної академії сухопутних військ у Львові. Відповідний заклик від імені більше 40 депутатів, які підписалися під зверненням за недопущення «реформування» НАСВ, зробив народний депутат України Ігор Васюник.

Брифінг група нардепів щодо недопущення знищення Львівської національної академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного.

Як раніше повідомляв Львівський портал, проти такого рішення Міноборони вже висловилась Львівська обласна рада. Свою позицію висловив також нардеп Ігор Васюник: «Львівську академію сухопутних військ перетворюють в кузню кадрів «баяністів». Також із трибуни парламенту на захст АСВ стала нардер Оксана Юринець.

Також відомо, що нардепи готові вимагати відставки керівництва Міноборони за спробу знищення академії. Частина депутатів підписалася за недопущення «реформування» Академії сухопутних військ у Львові. Відповідні листи були скеровані прем’єр-міністру України Володимиру Гройсману, секретарю РНБО Олександру Турчинову та голові комітету парламенту з питань нацбезпеки й оборони Сергію Пашинському.

Детальніше читайте тут: Львів’яни вступили у «бій» за Національну Академію Сухопутних військ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *