ОСТАННІ НОВИНИ

Бухгалтеру медичного закладу, яка погоріла на хабарі, оголосили підозру

|

На Львівщині головному бухгалтеру оголошено про підозру в отриманні неправомірної вигоди.  Зловмисниці загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції у Львівській області.

Працівники Управління захисту економіки у Львівській області спільно з військовою прокуратурою Львівського гарнізону у травні викрили керівника одного із державних медичних закладів, причетного до отримання неправомірних вигод і так званих «відкатів». За фактом було відкрите кримінальне провадження.

Під час розслідування було встановлено, що до скоєння злочину також причетна головний бухгалтер медичної установи. Їй повідомлено про підозру у вчиненні правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Шевченківський районний суд міста Львова обрав для зловмисниці міру запобіжного заходу – внесення застави в розмірі 96 тисяч гривень з відстороненням від займаної посади.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *