ОСТАННІ НОВИНИ

«Це не від доброго життя», - Садовий про голодний флешмоб Березюків і Сироїдів

|

Міський голова Львова Андрій Садовий прокоментував ситуацію з голодуванням своїх спів партійців у Києві та їхніх однофамільців у Львові. Як повідомляє кореспондент Львівського порталу, мер Львова пообіцяв слідкувати за здоров’ям голодувальників під мерією.

«Я підійшов до Олі (Березюк-ред.), поспілкувався з нею, що потрібно, яка допомога. Наразі  все нормально. Будемо слідкувати, щоб було усе гаразд з її здоров’ям, це її особиста позиція. Я реагую на критику всіх. Я не маю розуміння до критиканства», – зазначив Андрій Садовий.

Водночас голодування лідера фракції «Самопоміч» Олега Березюка та віце-спікера парламенту Оксани Сироїд А. Садовий назвав способом звернути увагу державної влади:

«Коли політик висловлює свою незгоду, він це робить у той спосіб, на який має право. Це не від доброго життя. А яким іншим чином пан Березюк має звернути увагу президента, прем’єра на критичну ситуацію, що склалася?»

Окрім того мер Львов прокоментував ситуацію із закликом народних депутатів України скласти мерські повноваження.

«Вони мене закликали ще у 2006 році, щоправда це була інша фракція провладна. Це нормальний процес», – вважає Андрій Садовий.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *