ОСТАННІ НОВИНИ

Супрун проінспектувала дитячу лікарню Львова

|

Сьогодні, 20 червня, під час робочого візиту до Львова в.о. міністра охорони здоров’я України Уляна Супрун побувала у міській дитячій клінічній лікарні. Вона оглянула надсучасне обладнання, яке для львівських нейрохірургів передали канадські меценати українського походження у рамках співпраці SickKids Hospital, а також побачила, як функціонують відділення міської дитячої лікарні, в якій за найсучаснішими технологіями лікують найменших пацієнтів.

Як розповів головний лікар міської дитячої клінічної лікарні Дмитро Квіт, в.о. міністра охорони здоров’я Уляна Супрун оглянула сучасне спеціалізоване обладнання, яке передали благодійники з Канади для нейрохірургічного відділення міської дитячої клінічної лікарні, і використовуючи яке зараз в лікарні разом з українським лікарями оперує один з кращих дитячих нейрохірургів світу професор Джеймс Т. Рутка.

«Пані Міністр здійснила обхід приймального відділення, де оглянула електронне ведення історії хвороби, адже наша лікарня – єдина з державних лікарень, яка має повний цикл ведення медичної документації пацієнта в електронному варіанті. Також – ознайомилася з роботою відділення хірургії новонароджених, де розмовляла з батьками пацієнтів з усіх куточків України, діти яких готуються до оперативних втручань щодо патологій печінки, з ймовірною трансплантацією. В міському дитячому алергологічному центрі було представлено унікальні методики, які застосовуються лише в нашій клініці, та обговорено процес створення нових Локальних протоколів. Окрім того, наш гість відвідала відділення реанімації новонароджених та реабілітаційне відділення», – повідомив головний лікар міської дитячої клінічної лікарні Дмитро Квіт.

Під час візиту очільники охорони здоров’я Львівщини та адміністрація лікарні обговорили актуальні питання реформування медичної галузі та перспективи розвитку лікарні. Відтак, Уляна Супрун подякувала колективу лікарні за професійну роботу і якісну, сучасну допомогу дітям Львівщини, а керівникам галузі – за акцептацію та активну позицію у реформуванні медичної галузі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *