ОСТАННІ НОВИНИ

Ще один нардеп від «Самопомочі» оголосив голодування

|

Народний депутат України, член парламентської фракції «Об’єднання Самопоміч» Тарас Пастух приєднався до голодування. Про це йдеться на сторінці «Самопомочі» у Facebook, передає кореспондент Львівського порталу.

«Колись їдучи з Дебальцевого складати присягу народного депутата України мій побратим Євген Герасевич сказав наступні слова: «Війна не тут, війна в Києві. Якщо б війна була тут, ми б уже її завершили». Це був листопад 2014 року. За цих два з половиною роки Порошенко довів усій країні правдивість цих слів. За цей час він зумів розпочати ще одну війну – війну проти свого народу. Війну поти тих хто має свою думку і відстоює її, війну проти тих, хто не погоджується на політичну корупцію. Вершиною цинізму цієї війни стала сміттєва облога Львова.

Рік часу з екранів телеканалів уся країна чула як нібито усіх державні органи допомагають Львову, і який Львів безпорадний. В той же час усі зусилля державного апарату були спрямовані на те, щоб не випустити жодного автомобіля з міста», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, вчора голодування оголосив Олег Березюк, а  сьогодні – Оксана Сироїд. Паралельно у Львові голодують свої Березюк та Сироїд, щоправда останні виступають проти Садового.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *