ОСТАННІ НОВИНИ

Надзвичайного екологічного стану у Львові не потрібно, - Супрун

|

Міністр охорони здоров’я Уляна Супрун вважає, що вводити надзвичайний стан у Львові немає потреби. Про це вона заявила сьогодні, 20 червня, під час брифінгу у рамках своєї робочої поїздки у Львів, передає кореспондент Львівського порталу.

За словами міністра, вводити надзвичайний стан зараз у Львові не треба.

«Я бачу, більшість міста не завалена сміттям. Якщо ми зможемо разом попрацювати, надзвичайного стану не потрібно. Це насправді дуже велике перевантаження на всіх людей. Ми би хотіли вирішити цю специфічну проблему окремо від введення надзвичайного стану», – заявила вона.

За словами Уляни Супрун, якщо ситуація погіршиться, то це питання можна буде зову піднімати.

«Але зараз я не бачу потреби на надзвичайний стан», – додала вона.

Нагадаємо, учора міська комісія ТЕБ і НС у Львові вкотре звернулася до органів державної влади щодо введення у Львові надзвичайного стану.

Нагадаємо, минулого понеділка міська комісії ТЕБ і НС прийняла рішення звернутися до представників державної влади щодо введення у Львові надзвичайної екологічної ситуації. Потім міський голова Львова назвав цю ініціативу знущанням над людьми.

Згодом прем’єр-міністр України Володимир Гройсман відреагував на це звернення. Реакцію прем’єра мер Львова Андрій Садовий сприйняв як хамство.

А тим часом Львівський портал проаналізував, чим вигідне оголошення Львова зоною надзвичайної екологічної ситуації міському голові.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *