ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині до шести років тюрми можуть засудити серійного злодія

|

Стрийські правоохоронці викрили серійного злодія. Встановлено, що раніше судимий 23-річний стриянин причетний щонайменше до десяти крадіжок. Про це Львівському порталу повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

У Стрийський відділ поліції 6 червня звернувся місцевий мешканець, який повідомив, що з його квартири, у якій через ремонтні роботи ніхто не проживає, було викрадено набір інструментів.

Правоохоронці встановили, що зловмисник проник всередину помешкання через вікно. Ним виявився раніше судимий 23-річний місцевий мешканець.

«Чоловік нещодавно вийшов з місць позбавлення волі, де відбував покарання за грабежі і крадіжки. Ніде не працював та ще й ухилявся від встановленого судом адміністративного нагляду. Ми встановили його причетність щонайменше до десяти крадіжок. Він викрадав усе, що можна було б продати: у центрі міста з  фасаду магазину  поцупив ліхтарі вуличного освітлення, через привідчинене вікно проник до квартири, а також у приміщення медичного закладу, звідки виніс особисті речі працівників», – розповів начальник Стрийського відділу поліції полковник поліції Іван Малиш.

За фактами крадіжок відкрито кримінальні провадження за ч.2 та ч.3 ст.185 (крадіжка), а також за ст.395 (порушення правил адміністративного нагляду) КК України. Зловмиснику загрожує до шести років позбавлення волі.

Проводиться досудове розслідування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *