ОСТАННІ НОВИНИ

Синютка значно скотився у рейтингу губернаторів

|

Голова Львівської обладміністрації Олег Синютка опустився з шостого на шістнадцяте місце у рейтингу губернаторів України. Про це повідомляє видання «Ділова столиця».

Як йдеться у дослідженні, Львівщина – єдиний регіон, де в першому кварталі відбулося падіння обсягу реалізованих нефінансових послуг у порівнянні з січнем-березнем минулого року. Падіння виявилося значним – на 9,8%, тоді як в інших регіонах спостерігався щонайменше значний приріст – в розмірі від 11,3% (на Одещині) до 53,8% (на Полтавщині).

Ці дані відображають динаміку в ринкових цінах, без поправок на інфляцію. А оскільки ціни за рік зросли, то падіння обсягу послуг на Львівщині особливо дивно. Згідно з інформацією облстату, втрати сталися через зниження на 34,1% обсягу послуг транспортної сфери (включаючи складське господарство і пошту) і на 28,7% – послуг у сфері операцій з нерухомістю.

Крім цих проблем, губернатор Олег Синютка (-15 балів) має ще й погану ситуацію в будівництві: область увійшла до п’ятірки регіонів з найбільшим падінням будівельної продукції. Також Львівщина опинилася в трійці регіонів, де найбільш збільшилася смертність населення.

А найбільшим досягненням Синютка стало п’яте місце області за припливом прямих іноземних інвестицій на душу населення.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *