ОСТАННІ НОВИНИ

Синютка назвав голодування Березюка спектаклем

|

Голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка прокоментував рішення голови парламентської фракції “Самопоміч” у Раді Олега Березюка оголосити голодування в знак солідарності з львів’янами, повідомляє”112 Україна“.

“Як це не прикро, але для мене це все нагадує такий великий політичний спектакль. Вчинок пана Олега сьогодні обговорюватимуть по всіх всеукраїнських каналах, а я б хотів, щоб всі загальноукраїнські канали сьогодні говорили про те, що на сесії Миколаївської міськради, де вирішувалося питання про прийняття сміття з території Львова, одного голосу не вистачило для ухвалення рішення. За це рішення не дала жодного голосу фракція “Самопоміч”. У мене якась ірреальність зародилася. У мене враження, що це все-таки такий, знаєте, великий політичний спектакль, заручниками якого стали прості мешканці нашого міста”, – заявив Синютка.

“Міський голова не виїхав до жодної громади, щоб врегулювати питання вивезення твердих побутових відходів. Він тільки один раз збирав перевізників, щоб дійсно подивитися на стан речей”, – додав голова ОДА.

Нагадаємо, лідер фракції «Самопоміч» у парламенті Олег Березюк оголосив голодування.

Принагідно нагадаємо, що губернатор Львівщини Олег Синютка скотився у рейтингу губернаторів.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *